O nama

O nama u nekoliko riječi

FAREX d.o.o. je veleprodajni lanac s nekoliko moderno organiziranih prodajnih mjetsa prilagođenih potrebama nabave i kupovine profesionalnih kupaca, najvećim dijelom trgovina i ugostiteljskih objekata, koji u Farex-u obavljaju opskrbljivanje za potrebe vlastitog poslovanja.

Vizija kompanije FAREX d.o.o. jest osigurati najviše standarde kvalitete u distribuciji roba široke potršnje kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu kupcima pružiti najbolju vrijednost za novac vodeći se načelima konkurentnosti i društvene odgovornosti.

O nama u brojevima

Iz nas je gotovo 30 godina poslovanja i za to vrijeme smo širili svoju mrežu u mnogim aspektima. Ukratko o FAREX-u u brojkama

970Kupaca
7000Različitih artikala
448Dobavljača
30Dostavnih vozila

Naša historija

Poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine FAREX d.o.o. je započeo davne 1989. godine kao porodični biznis u obliku samostalne trgovačke radnje. Nakon otvaranja 5-tog maloprodajnog objekta (1996) , izvršena je preregistracija na društvo sa ograničenom ogovornošću, te firma ulazi u poslove trgovine na veliko. Prva iskustva u trgovini su nam pomogla da upoznamo tržište i procijenimo njegove potrebe, te u skladu s aktuelnim saznanjima u narednom periodu specijaliziramo veleprodajnu trgovinsku djelatnost što danas ima za posljedicu llidersku poziciju u veleprodaji i distribuciji roba široke potrošnje.

Naši partneri

  Povratak
  Viber - Komercijala

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com